Kringloop Aktief in Groenlo opent vanaf 6 mei deuren

Vanaf 6 mei kunnen er weer overtollige spullen en huisraad worden gebracht naar Kringloop Aktief in Groenlo. Ook de kringloopwinkel kan weer bezocht worden. Kringloopbedrijf Bohero in Borculo heeft besloten vooralsnog niet open te gaan.

aktief

 

Maatregelen getroffen

De afgelopen weken zijn er achter de schermen bij Aktief de nodige maatregelen getroffen om bezoekers en medewerkers te verzekeren van een veilige omgeving. Kringloop Aktief communiceert op de website en facebook en natuurlijk ter plekke over alle maatregelen die getroffen zijn, waar zowel medewerkers als bezoekers zich aan moeten houden. 

Drukte verwacht bij inname goederen: kijk vooraf naar de wachttijden

Omdat er grote drukte verwacht wordt bij de inname is er gekozen voor verruimde openingstijden. Bezoekers kunnen van maandag tot en met vrijdag terecht van 7.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 7.00 tot 1700. Zondag gesloten.
De huidige wachttijden staan op www.aktiefonline.nl en worden regelmatig geactualiseerd, zodat bezoekers deze thuis kunnen zien voordat zij vertrekken. 

Op laten halen goederen eerste weken nog niet mogelijk

Chauffeurs en bijrijders helpen eerst bij de inname van goederen. Zodra u goederen weer kunt laten ophalen wordt dat gemeld op de website en op facebook van Kringloop Aktief.