Twee kavels te koop in Eibergen

De gemeente Berkelland verkoopt 2 kavels aan de noordoostelijke rand van Eibergen, genaamd de Hofrichter. De locatie ligt in een bestaande woonwijk.

Plan Hofrichter heeft een bijzondere ligging nabij het buitengebied en met een geringe afstand tot het centrum van Eibergen (circa 800 meter). Het plan grenst aan de noord- en oostzijde aan het buitengebied. De kavels zijn gelegen aan een doodlopende straat (hofje), gelegen tussen de eerder gerealiseerde woningen. Er staan nog 2 kavels te koop voor de bouw van 2 vrijstaande woningen. De oppervlaktes zijn ca. 717 m² en 750 m².

Op de website van de gemeente kunt u meer informatie vinden over de procedure van de verkoop. Ook vindt u daar een inschrijfformulier. U kunt u inschrijven voor een kavel tot 24 juni 2020. Daarna vindt een loting plaats door de notaris.

kavels
Bovenstaande inrichtingsschets dateert uit 2008. Daarom is de invulling van het bouwblok aan de rechterkant (703 m2) niet zoals de huidige situatie, waarbij de bouw van deze woningen al is gerealiseerd. De 2 kavels links op de afbeelding komen in de verkoop t.b.v. de bouw van 2 vrijstaande woningen.