Zwerfafval opruimen

Steeds meer inwoners houden de openbare omgeving schoon. Daar zijn wij heel blij mee. Wilt u ook helpen met zwerfafvalruimen? Dat ondersteunen wij graag door afvalgrijpers, hesjes en handschoenen gratis beschikbaar te stellen aan inwoners. Wilt u een pakket ontvangen dan kunt u ons bellen op 0545-250 250.

plaatje zwerfafvalBB

Iedereen kan meedoen met HelemaalGroen

Logo Helemaal groen

HelemaalGroen is een initiatief van Jaap de Boer uit Geesteren. HelemaalGroen zet zich in voor een schone omgeving. Er is een speciale app waarmee inwoners elkaar motiveren. De app van Helemaal Groen maakt op een kaart direct zichtbaar waar je zwerfvuil hebt geraapt. Op www.helemaalgroen.nl is te zien hoe het allemaal in zijn werk gaat. HelemaalGroen is er voor iedereen die wil helpen het zwerfvuil te verminderen. Of je nu loopt, fietst of rijdt in een scootmobiel. Alle beetjes helpen.

Inmiddels hebben 257 zwerfafvalrapers uit Berkelland zich aangemeld bij het project HelemaalGroen. De vrijwilligers hebben in totaal meer dan 20.000 kilometer afgelegd en zwerfafval opgeruimd. Zo houden wij onze omgeving schoon en kleurt Berkelland helemaal groen.

Zwerfvuil maken is geen kunst. Zwerfvuil opruimen is dat wel!