De grootste vereniging

Super trots zijn we op de verenigingen in de Achterhoek. Ondanks dat het verenigingsleven stil viel, bleven leden en verenigingen elkaar trouw. Dat vinden we écht heel bijzonder. Iets waar we samen heel trots op mogen zijn! Met de campagne ‘Achterhoek, de grootste vereniging van Nederland’ bedanken we de leden en clubs uit onze regio voor hun trouw, geduld, creativiteit, flexibiliteit en vooral loyaliteit.

aantal poserende mannen in een weiland

Achterhoekers zijn loyaal. Dat blijkt uit de manier waarop onze verenigingen en hun leden reageerden op de beperkingen van corona. Waar vele Nederlandse clubs lijdzaam toe moesten zien hoe hun leden massaal hun abonnement opzegden, bleven Achterhoekers onze clubs trouw. En daar mogen we trots op zijn.

Verenigingsleven weer langzaam opgestart

Na maanden van stilte is het verenigingsleven weer langzaam opgestart. Verenigingen spannen zich in om activiteiten, eventueel aangepast, door te laten gaan. Clubgebouwen gaan weer open, leden steken de handen weer uit de mouwen en er zal weer reuring zijn op de velden, tribunes, banen en oefenlocaties. Een pluim voor alle besturen en vrijwilligers die zich hiervoor inzetten. Het is fijn dat verenigingen - ook in Berkelland - het weer oppakken, uiteraard binnen de RIVM-richtlijnen.

Meer informatie?

Meer over de campagne is te vinden op www.degrootstevereniging.nl.

Logo grootste vereniging