Werkzaamheden Middelhuisbrug

De geplande werkzaamheden aan de Middelhuisgootbrug in de Rekkense binnenweg in Eibergen zijn met 1 week uitgesteld vanwege de maiscampagne. Ook de doorlooptijd is ingekort. De brug zal in de periode van 28 september tot en met 23 oktober 2020 volledig zijn afgesloten. Fietsers en voetgangers kunnen via een tijdelijke brug de Rekkense binnenweg blijven gebruiken.

Overige verkeer wordt omgeleid

Het auto- en vrachtverkeer vanuit Eibergen naar Rekken moet via de Rekkenseweg rijden, het verkeer vanuit Rekken richting Eibergen kan gebruik maken van de Havelandweg. Op de Havelandweg wordt tijdelijk éénrichtingsverkeer ingesteld. Voor het landbouwverkeer wordt een uitzondering gemaakt. Het landbouwverkeer kan de Havelandweg in beide richtingen gebruiken. Om elkaar te kunnen passeren worden diverse passeerplaatsen aangelegd.

Werkzaamheden Bolksbeekbrug tot nader order uitgesteld

De werkzaamheden aan Bolksbeekbrug in de Slaapweg in Gelselaar, die gepland stonden om op 14 september te beginnen, zijn door omstandigheden tot nader order uitgesteld.

Werkzaamheden Meibeekbrug gestart op 14 september

De werkzaamheden aan de betonnen Meibeekbrug in de Huikert tussen de Leostichting in Borculo en de provinciale weg naar Ruurlo zijn volgens planning van start gegaan.

Vragen?

Als er vragen zijn over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer B. Hofman, hij begeleidt namens de gemeente de werkzaamheden en is bereikbaar op 06-2350 9470.