Naobercontact voor burenhulp

Wilt u zich inzetten voor een ander? Zoekt u hulp of contact met een naober als het even niet lukt? Eenmalig, iedere week of alles daartussen in? In de buurt? Zoek en vind elkaar via Naobercontact!

Logo Naobercontact

Wat is Naobercontact?

Naobercontact is de online ontmoetingsplaats voor burenhulp in de gemeente Berkelland. Naobercontact is gratis en bedoeld voor inwoners die iets voor een ander willen betekenen of zelf op zoek zijn naar een beetje hulp. Ook in deze tijd kunt u op die manier elkaar helpen.

Oproepjes op Naobercontact

Op www.voormekaar.net (onder Meedoen) vindt u verschillende oproepjes van inwoners.

  • Een meneer uit Borculo zoekt een handige buurtgenoot die kan helpen met het aansluiten van de gasslang aan het fornuis.
  • Een 59-jarige inwoner uit Neede doet de oproep voor een wandelmaatje om er samen op uit te gaan.
  • In Eibergen stellen 2 inwoners de vraag wie de tuin kan onderhouden.

Trefpoint is ook een manier om elkaar te vinden

Kent u Trefpoint al? U ontmoet andere 60-plussers die op zoek zijn naar een maatje of het leuk vinden om een hobby te delen. Het contact begint via What’s app of telefonisch. Klikt het, dan kunt u gegevens uitwisselen en het contact verder uitbouwen. Neem contact op met initiatiefneemster Loretta Zieverink. Stuur een berichtje naar trefpoint@outlook.com, bel of app via 06-38001084.

Meer informatie op Naobercontact

Zo zijn er nog meer kleine en grote vragen te vinden op Naobercontact. En natuurlijk is het mogelijk om zelf een oproep te doen of iets aan te bieden. Staat er een oproepje tussen waar u iets in kunt betekenen? Reageer dan direct. In overleg met elkaar maakt u verdere afspraken.