Aanslagen gemeentelijke belastingen komen er aan

Binnenkort ontvangt u de aanslag gemeentelijke belastingen. U vindt de aanslag in uw Berichtenbox van MijnOverheid of per post in uw brievenbus. Dit jaar ziet de aanslag er wat anders uit. GBTwente wil gemeentelijke belastingen persoonlijk en begrijpelijk maken. Daarom heeft GBTwente, met hulp van inwoners, het uiterlijk van onze aanslag vernieuwd. Aan de inhoud is niets veranderd. U ontvangt nog steeds een aanslag voor alle belastingsoorten die voor u gelden.

gbtwente logo

Heeft u vragen over de aanslag of klopt er iets niet? 

Neem dan contact op met GBTwente. Zij helpen u graag. Samen met u bekijken ze de aanslag en helpen u bij eventuele vervolgstappen. U vindt de contactgegevens van GBTwente op de aanslag. 

Makkelijk bezwaar maken via GBTwente

Als u het niet eens bent met de WOZ-waarde, dan kunt u binnen 2 stappen snel, makkelijk en gratis bezwaar maken via GBTwente. U ontvangt hierover een brief van GBTwente met een unieke QR-code. Bent u op zoek naar meer informatie? Dan kunt u een kijkje nemen op de Veelgestelde vragen pagina van GBTwente via www.gbtwente.nl. Verder kunt u diverse zaken regelen in het digitaal loket door in te loggen op www.mijn.gbtwente.nl 

Preview webapplicatie makkelijk bezwaar maken
Makkelijk bezwaar maken via GBTwente