De Luisterlijn: altijd beschikbaar!

In deze tijd is het soms fijn om met iemand te praten. Om je verhaal kwijt te kunnen, samen oplossingen voor een probleem te bedenken of alleen maar vanwege het contact. Een goed gesprek lucht enorm op. Ieder mens heeft dit weleens nodig.

Logo Berkellandwijzer

Bij de vrijwilligers van de Luisterlijn kunt u dag en nacht terecht voor een goed gesprek. Alle dagen van de week. Het hele jaar door. Met echte aandacht luisteren zij naar uw verhaal. Anoniem en vertrouwd. Zonder oordeel. De Luisterlijn is te bereiken via 0900-0767 (normaal tarief) of chat/mail via www.deluisterlijn.nl.

Er zijn ook andere organisaties voor u

Naast de Luisterlijn zijn er nog andere organisaties die er voor u willen zijn. Kijk op Berkellandwijzer voor een actueel overzicht van allerlei organisaties en informatie over bijvoorbeeld opvoeden, mantelzorg, ondersteuning, meedoen en geldzaken. Of bezoek de speciale coronapagina met allerlei alternatieven in coronatijd.

Wat staat er op de agenda?

Berkellandwijzer.nl heeft een agenda waar organisaties en verenigingen activiteiten op kunnen plaatsen. Zo zijn er bijvoorbeeld in februari de volgende activiteiten waar u aan mee kunt doen:

  • online Beweeg half uurtje SFB. Elke dinsdag, voor volwassenen 55+ van 10.00 tot 10.30 uur;
  • online BIEBlab De Ozobot Odyssey. De workshops zijn geschikt voor kinderen van groep 5 tot en met 8, op 3 en 10 februari van 15.00 tot 16.30 uur;
  • online BINGO voor jonge mantelzorgers: Voor jonge mantelzorgers in Berkelland in de leeftijd van 13 tot 18 jaar op woensdag 3 februari van 18.30 tot 20.30 uur;
  • webinar: Blijf je club trouw! Voor Bestuur(sleden) sportverenigingen, op 9, 10, 11, 16 en 23 februari van 19.30 tot 21.00 uur.

Zelf iets plaatsen?

Graag! Zo maken we de agenda steeds completer met (eenmalige) activiteiten in Berkelland. Vul het ‘activiteitenformulier’ op Berkellandwijzer.nl in.