Einde waardebonnenactie energiebesparende maatregelen

Inwoners van de gemeente Berkelland kunnen nog tot en met 31 maart 2021 hun waardebon ter waarde van maximaal € 50,- voor energiebesparende maatregelen verzilveren. Als het maximale budget voor deze actie eerder is behaald, kan de einddatum ook vervroegd worden.

Twee handen met 20 en 50 eurobiljetten

Wat is de waardebonnenactie?

De waardebonnenactie is een actie die wordt uitgevoerd namens de Achterhoekse gemeenten, om energiebesparing te stimuleren. Je kunt deze gebruiken om de volledige aanschafwaarde tot € 50,- teruggestort te krijgen op jouw rekening. Omdat de winkels zijn gesloten, is het goed om te weten dat de waardebon ook ingezet kan worden voor online bestelde artikelen. Zolang de artikelen maar op de maatregelenlijst staan en er een factuur aangeleverd kan worden.

Meer informatie?

Kijk voor de maatregelenlijst, voor verzilveren en voor meer informatie over de waardebon op www.agem.nl/waardebon.