Activiteiten voor kinderen of jongeren? Sluit aan bij Zomertoer Berkelland!

Organiseert uw vereniging of organisatie een leuke activiteit voor kinderen of
jongeren deze zomer? Sluit dan aan bij Zomertoer Berkelland! Dit zomerprogramma is erop gericht om kinderen en jongeren uit Berkelland elke week een leuke middag te bezorgen. En dit jaar sluiten we aan bij het thema Ode aan het Berkellandse landschap. We dagen natuur- en landschapsorganisaties en verenigingen graag extra uit om met een leuke activiteit aan te sluiten!

Zomertoer Berkelland is HET zomervakantieprogramma voor kinderen en jongeren in Berkelland, vol sport, spel, creatief, techniek, kunst, cultuur en natuur. 

Aanbod zomeractiviteiten op website Sjors Sportief Creatief 

In Berkelland merken we dat er in de zomer al veel wordt georganiseerd, maar dat we dat vaak onvoldoende van elkaar weten. Voor de vierde keer brengen we met alle organisaties in Berkelland in beeld wat er allemaal te doen en te beleven is deze zomer. Ook dit jaar sluiten we aan bij www.sjorssportief.nl waarop alle activiteiten te vinden zijn. Dus ook die van uw organisatie!

Meld uw activiteit uiterlijk 1 juli aan! 

Biedt uw vereniging of organisatie deze zomer een activiteit aan voor kinderen of jongeren? Dan kan uw activiteit opgenomen worden in het Zomertoer programma en op de website komen te staan! 
Laat het de organisatie van Zomertoer Berkelland uiterlijk 1 juli weten en stuur een e-mail met uw activiteit en uw gegevens naar Zomertoer@gemeenteberkelland.nl. Zo kunnen we met elkaar kinderen en jongeren een leuk en gevarieerd zomerprogramma aanbieden!

Zomertoer Berkelland organiseren we samen met inwoners, ondernemers en verschillende organisaties, zoals Sport Federatie Berkelland, Beweeg Wijs, de Bibliotheek, Muziek- en Kunstwijs, Jimmy’s en Voormekaar. Uiteraard hoort en leest u binnenkort meer over dit zomerprogramma!

logo zomertoer