Naobercontact: aandacht voor elkaar

Wilt u zich inzetten voor een ander? Zoekt u hulp of contact met een naober als het even niet lukt? Eenmalig, iedere week of alles daartussen in? In de buurt? Zoek en vind elkaar via Naobercontact!

Logo Naobercontact

Wat is Naobercontact?

Naobercontact is de online ontmoetingsplaats voor burenhulp in de gemeente Berkelland. Naobercontact is gratis en bedoeld voor inwoners die iets voor een ander willen betekenen of zelf op zoek zijn naar een beetje hulp. Ook als u behoefte heeft aan een maatje kunt u gebruik maken van Naobercontact. 

Welke oproepjes staan nu op Naobercontact?

Op www.voormekaar.net (onder Meedoen) vindt u verschillende oproepjes van inwoners.

  • Een mevrouw uit Ruurlo zoekt iemand die in haar nieuwe gelijkvloerse woning wil helpen schilderen. Dit kan ze zelf niet door ziekte.
  • Een meneer van 59 jaar zoekt een wandelmaatje.
  • Via Trefpoint ontmoet u andere 60-plussers die op zoek zijn naar een maatje of het leuk vinden om een hobby te delen. Het contact begint via WhatsApp of telefonisch.

Zo zijn er nog meer kleine en grote vragen te vinden op Naobercontact. En natuurlijk is het mogelijk om zelf een oproep te doen of iets aan te bieden. Staat er een oproepje tussen waarin u iets kunt betekenen? Reageer dan direct. In overleg met elkaar maakt u verdere afspraken.