Spreekuren Naoberfonds in gemeentehuis

Vanaf vrijdag 11 juni 2021 is het weer mogelijk om het spreekuur in het gemeentehuis te houden. Ideeëndokter Johan Godschalk is elke vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur weer aanwezig in het gemeentehuis aan de Marktstraat 1 in Borculo om met inwoners of afvaardigingen van organisaties over hun ideeën te praten.

logo naoberfonds

Wel beperkt aantal personen

Het aantal personen dat aanwezig kan zijn per idee, is wel beperkt tot 1 à 2. Neem vooraf contact op met Johan via johangodschalk@hotmail.com.

In verband met vakantie is er vrijdag 25 juni 2021 en vrijdag 2 juli 2021 geen spreekuur. In plaats daarvan houdt Johan op woensdag 23 juni 2021 een spreekuur van 9.00 tot 12.00 uur in het gemeentehuis.

Subsidieaanvragen

Ook in mei 2021 heeft de Adviescommissie Berkellands Naoberfonds digitaal vergaderd. Over het idee van het Kerstdorp in Gelselaar met een lichtjesroute, kerststallenroute en kerststallenexpositie, versiering, optredens en dergelijke en een muzikaal project voor kinderen en jongeren in Ruurlo was de Adviescommissie Naoberfonds positief. De gemeente heeft het advies overgenomen en subsidie beschikbaar gesteld. Eén project heeft geen bijdrage uit het Berkellands Naoberfonds toegezegd gekregen, omdat het te weinig zorgde voor verbinding en bevordering van de leefbaarheid.