Op zoek naar een maaltijdservice?

Lukt het moeilijker om zelf te koken? Naast afhaalmogelijkheden van verschillende (horeca) ondernemers kunt u ook maaltijden aan huis bezorgd krijgen.

LOGO BERKELLANDWIJZER

Veel lokale (horeca) ondernemers staan in deze tijd maar al te graag voor u klaar om een lekkere maaltijd te bereiden die u kunt afhalen of laten bezorgen. Op www.kooplokaalberkelland.nl en www.achterhoekbezorgt.nl/berkelland vindt u wat in Berkelland allemaal kan en mogelijk is. Bent u op zoek naar een organisatie die verse maaltijden bij u aan huis brengt? Kijk dan ook eens op berkellandwijzer.nl en zoek op ‘maaltijdservices’. U vindt daar een overzicht van (lokale) organisaties die wekelijks maaltijden bezorgen. Dit zijn warme maaltijden of koelverse maaltijden. 
 
Berkellandwijzer.nl is de online, sociale wegwijzer van Berkelland. Op deze website vindt u antwoord op heel veel vragen over welzijn, gezondheid, wonen, zorg, werk, meedoen en geldzaken. Ook leest u over praktische adviezen, lokale activiteiten en een overzicht van organisaties en verenigingen die u verder kunnen helpen. 

Meer weten? Ook een vermelding op Berkellandwijzer.nl?

Berkellandwijzer.nl is een initiatief van de gemeente Berkelland. Wij zijn continu bezig om deze website te verbeteren, Mist u informatie, wilt u als organisatie vermeld worden, heeft u suggesties? Laat het weten en stuur een e-mail naar de redactie van Berkellandwijzer: berkellandwijzer@gemeenteberkelland.nl