Vrijwilligersvacatures

Op de website van Voormekaar staan regelmatig leuke vrijwilligersvacatures. Zoals de zoektocht van Speeltuinvereniging De Koppel naar oppassers en bestuursleden en de vacature van muziekvereniging Excelsior Eibergen. Ga naar www.voormekaar.net en ontdek dat er altijd wel een vrijwilligersvacature is die bij u past!

Vrijwilligervacatures1

Speeltuin De Koppel zoekt oppassers en bestuursleden

In Speeltuin De Koppel in Borculo spelen veel kinderen maar al te graag. Er is een vrijwillige oppasser aanwezig die in de gaten houdt of het spelen leuk blijft voor alle kinderen. Hoe meer vrijwillige oppassers, hoe vaker de speeltuin open kan. 
Het bestuur van de Speeltuinvereniging De Koppel is ook op zoek naar een secretaris en een penningsmeester. Vindt u spelen voor kinderen ook zo belangrijk en wilt u daar uw steentje aan bijdragen? Reageer dan op 1 (of meerdere) van deze vacatures!

Oud papierinzamelaars 

Muziekvereniging Excelsior zoekt enthousiastelingen uit Eibergen die op de eerste zaterdagochtend van de maand helpen om het oud papier op te halen. Dit gebeurt met hulp van Remondis, die de zogenaamde kraakwagens rond rijdt. Voor het ophalen van oud papier ontvangt Excelsior inkomsten waarmee zij de contributie van de leden laag kunnen houden. Houdt u van lekker buiten bezig zijn en gezelligheid? Dan is deze vrijwilligersklus echt iets voor u!

Meer weten? Andere vacatures? Ga naar www.voormekaar.net

Wilt u meer weten over deze vacatures? Bent u op zoek naar ander vrijwilligerswerk, bijvoorbeeld  gericht op kunstactiviteiten voor ouderen, of het inzetten als dierenbuddy? Ga naar www.voormekaar.net (onder ‘Help elkaar’).