Extra spreekuur Naoberfonds op 26 mei en 23 juni

Heeft u ideeën voor een mooi project, dat goed is voor de leefbaarheid, draagvlak heeft in de buurt, vernieuwend en duurzaam is en waaraan veel inwoners meewerken, bezoek dan het (digitale) spreekuur van de ideeëndokter en dien in overleg met hem een subsidieaanvraag in voor het Berkellands Naoberfonds. U kunt contact met hem opnemen, via johangodschalk@hotmail.com.

Extra spreekuur op 26 mei en 23 juni

Ideeëndokter Johan Godschalk is elke vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur telefonisch en via mail bereikbaar voor een digitaal spreekuur. Graag op afspraak, zodat hij voldoende tijd voor iedereen kan plannen. 
Op vrijdag 28 mei is Johan telefonisch slecht bereikbaar, daarom houdt hij op woensdag 26 mei een extra digitaal spreekuur van 9.00 tot 12.00 uur. Hetzelfde geldt voor vrijdag 25 juni, daarom is er woensdag 23 juni een extra digitaal spreekuur van 9.00 tot 12.00 uur.

Adviescommissie positief over duo-fiets Noordijk en uitbreiding AED-project

De Adviescommissie van het Berkellands Naoberfonds heeft in april positief geadviseerd over de aanschaf van een duo-fiets voor Noordijk en de eenmalige uitbreiding van een AED-project. De gemeente heeft het advies over genomen en subsidie beschikbaar gesteld. 2 projecten hebben geen bijdrage uit het Berkellands Naoberfonds toegezegd gekregen, omdat deze projecten te weinig zorgden voor verbinding of bevordering van de leefbaarheid.

Logo Naoberfonds