Help elkaar via Naobercontact

Wilt u zich inzetten voor een ander? Zoekt u hulp of contact met een naober als het even niet lukt? Eenmalig, iedere week of alles daartussen in? In de buurt? Zoek en vind elkaar via Naobercontact!

Wat is Naobercontact?

Naobercontact is de online ontmoetingsplaats voor burenhulp in de gemeente Berkelland. Naobercontact is gratis en bedoeld voor inwoners die iets voor een ander willen betekenen of zelf op zoek zijn naar een beetje hulp. Ook als u behoefte heeft aan een maatje kunt u gebruik maken van Naobercontact.  

Welke oproepjes staan bijvoorbeeld op Naobercontact?

Op www.voormekaar.net (onder Meedoen) vindt u al verschillende oproepjes van inwoners.

-    Agnes uit Beltrum wil graag samen met andere vrouwen leuke dingen ondernemen.
-    Een mevrouw uit Ruurlo zoekt iemand die voor haar oude spullen naar de stort kan brengen. Dit lukt haar zelf niet, omdat ze geen auto heeft. 
-    Hennie uit Borculo zou het fijn vinden als iemand een keer het gras in de voortuin kan maaien. Vanwege COPD lukt dat hem zelf niet.

Zo zijn er nog meer kleine en grote vragen te vinden op Naobercontact. En natuurlijk is het mogelijk om zelf een oproep te doen of iets aan te bieden. Staat er een oproepje tussen waar u iets in kunt betekenen? Reageer dan direct. In overleg met elkaar maakt u vervolgens verdere afspraken. 

Naobercontact