Eibergen, Boksveenweg/Winterswijkseweg (ontwerpbesluit uitgebreide procedure)

Type bekendmaking
omgevingsvergunning
verleend
Locatie (postcode)
  • 7152CX
Publicatiedatum
26-08-2020
Einddatum
07-10-2020
Kaart behorende bij: Eibergen, Boksveenweg/Winterswijkseweg (ontwerpbesluit uitgebreide procedure)

Realiseren zonnepark, ontvangen op 19 augustus 2020, zaaknummer 25851.

Inzage

Het ontwerpbesluit en de stukken liggen ter inzage van 27 augustus tot en met 7 oktober 2020 in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo. Wilt u een vergunning inzien, dan kunt u contact opnemen met de Publiekswinkel via telefoonnummer 0545-250 250.

U kunt de ontwerpvergunning ook inzien op www.gemeenteberkelland.nl onder ‘bestemmingsplannen’.

Zienswijze

Binnen de genoemde termijn kan iedereen zijn mening geven over het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van zienswijzen. U kunt schriftelijk zienswijzen indienen door een brief te sturen naar burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de Publiekswinkel, telefoon 0545-250 250. De aanvrager wordt zo nodig in de gelegenheid gesteld te reageren op de ingediende zienswijzen. Tegen de vergunning kunt u later alleen beroep instellen als u belanghebbende bent èn een zienswijze heeft ingediend. Bij de bekendmaking van de vergunning wordt u hierover verder geïnformeerd.