Abonneren op de e-mail service

Abonneren e-mailservice bekendmakingen

Afbeelding Overheid.nl

Berichten over uw buurt: zo weet u ervan!

Via de gratis service Berichten over uw buurt kunt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen in uw buurt. U vindt hier niet alleen de gemeentelijke bekendmakingen, maar ook die van andere overheden die van toepassing zijn op uw buurt. Het gaat om berichten over vergunningen, plannen en plaatselijke regelgeving van gemeenten, provincies en waterschappen.

Met behulp van de berichtenservice kunt u eenmalig uw profiel instellen waarna u automatisch via e-mail op de hoogte wordt gehouden van de recente bekendmakingen. U kunt zelf instellen welk type berichten u wilt ontvangen en binnen welke straal om uw huis of bedrijf.

Afbeelding zo weet je ervan

Via www.overuwbuurt.overheid.nl kunt u zich aanmelden of de app downloaden.

U kunt zelf instellen welk soort berichten u wilt ontvangen en binnen welke straal om uw huis of bedrijf.

Afbeelding gaan mijn buren verbouwenAfbeelding evenement