Berkelland Friends Festival succes

Het eerste Berkelland Friends Festival dat zaterdag 6 oktober plaatsvond was een groot succes! In en om het gemeentehuis in Borculo waren er, na de openingsquiz, muziekoptredens, dans, kindervoorstellingen, kunst, sport, Arabisch en Tigrinya-schrijven, Eritrees koffiezetten en haren vlechten, een demonstratie van de shisha-cultuur en Syrische hapjes.

Enthousiaste deelnemers gaan gezamenlijk op de foto

Het festival was opgezet door en voor vluchtelingen in Berkelland met medewerking van Muziek en Kunstwijs, de bibliotheek, Sportfederatie Berkelland, Jimmy’s jongerenwerk en het team vluchtelingen.

Er wordt gedanst in het restaurant door verschillende mannen

Terugkijken op het festival kan op de facebookpagina: www.facebook.com/berkellandfriendsfestival

Eritrese dame verkoopt koffie

Wil je maatje/vrijwilliger worden voor de vluchtelingen?

Neem dan contact op met  het team vluchtelingen in het gemeentehuis via 0545-250250.

De zanger Majed Sarydeen