Euregionaal voetbaltoernooi statushouders succes

Het Euregionaal voetbaltoernooi voor statushouders op 24 oktober was een succes! Op sportpark ’t Haantje in Neede verzamelden zich teams uit Borken, Bocholt, Vreden, Varsseveld, Doetinchem en Berkelland. Borken kreeg als het winnende team de bokaal, uitgereikt door burgemeester Joost van Oostrum.

voetbal

Het toernooi werd georganiseerd door Sport Federatie Berkelland in samenwerking met de Europese academie van sport, Achterhoek in Beweging, EWIBO en de gemeente Berkelland. Het toernooi maakt onderdeel uit van een bredere samenwerking tussen de Euregionale gemeenten op het gebied van vluchtelingen en integratie. Daarnaast is het een mooie kans voor de deelnemers om hun netwerk in de regio te vergroten.