Zorg (Teams Voormekaar )

Teams Voormekaar

Inwoners kunnen met vragen over gezondheid, opvoeding, financiële problemen, mantelzorg en eenzaamheid terecht bij het Voormekaar team uit hun plaats. Ook is het Voormekaar team het aanspreekpunt voor vrijwilligerswerk en inwonersinitiatieven.

Het team Voormekaar bestaat uit verschillende professionals, zo zit er een wijkverpleegkundige, maatschappelijk werker, welzijnsconsulent, wmo-consulent en jeugdverpleegkundige in de teams.

Werkwijze

  1. U neemt contact op met het  team Voormekaar uit uw kern wanneer u een vraag of probleem heeft.
  2. Een lid van het team Voormekaar maakt vervolgens met u een afspraak om bij u op bezoek te komen. Het lid gaat dan met u in gesprek om uw situatie in kaart te brengen en te kijken wat u zelf nog kan en waar u hulp bij nodig heeft. Dit gesprek wordt vaak bijgewoond door een vertrouwenspersoon (een familielid, vriend(in) of buur).
  3. Op basis van het gesprek wordt er samen met u gekeken welke zorg moet worden ingezet. In overleg met u worden concrete afspraken gemaakt en vastgelegd in een plan.

Contactgegevens

De teams Voormekaar hebben hun eigen telefoonnummer en e-mailadres. De telefoonlijnen zijn ook buiten kantooruren bereikbaar, inwoners kunnen zodoende altijd bellen wanneer ze een luisterend oor of hulp nodig hebben.

Website Team Voormekaar

Team Voormekaar Berkelland

team Voormekaar Beltrum

tel: (0545) 250 300
e-mail:
team@vmkbeltrum.nl

team Voormekaar Borculo (Gelselaar, Geesteren, Haarlo en Borculo)

tel: (0545) 250 301
e-mail:
team@vmkborculo.nl

team Voormekaar Eibergen (Rekken en Eibergen)

tel: (0545) 250 302
e-mail:
team@vmkeibergen.nl

team Voormekaar Neede (Neede, Rietmolen, Noordijk)

tel: (0545) 250 303
e-mail:
team@vmkneede.nl

team Voormekaar Ruurlo

tel: (0545) 250 304
e-mail:
team@vmkruurlo.nl