Bedrijf, vestiging of uitbreiding

Vestigen, verhuizen of uitbreiden

Wilt u zich vestigen in, uitbreiden of verhuizen binnen de gemeente? Controleer of u een omgevingsvergunning, milieumelding of milieuvergunning moet aanvragen. Lees verder op de pagina Bedrijf vestigen, verhuizen of uitbreiden.

Bedrijfsterreinen/ Bouwkavels

De gemeente Berkelland telt 18 bedrijfsterreinen met een totale oppervlakte van 275 hectare. De gemeente heeft kavels beschikbaar op bedrijventerrein De Kiefte in Eibergen, Everskamp in Ruurlo en Overberkel in Borculo. Afhankelijk van de ligging varieert de prijs tussen de € 75 en € 110 per m2, exclusief omzetbelasting. Het meest actuele aanbod van bedrijventerreinen in Berkelland kunt u inzien op de bedrijventerreinenkaart.

Wilt u meer informatie over vestigingsmogelijkheden? Neem contact op met de contactfunctionaris bedrijven, tel: (0545) 250 250 en vraag naar de heer (Jan) Lubben, of mail naar j.lubben@gemeenteberkelland.nl

Bedrijf aan huis

Wilt u (een deel van) uw woning als bedrijfsruimte inrichten? Lees op de pagina Bedrijf aan Huis verder over het starten van een bedrijf aan huis.