Energiebeurs 19 en 20 oktober

Oproep aan organisaties en bedrijven om invulling te geven aan de
Energiebeurs Berkelland op 19 en 20 oktober 2018. Wilt u meewerken, reageer dan uiterlijk 17 juli. Lees verder voor meer informatie.

Logo BerkellandEnergie

Een werkgroep van de coöperatieve vereniging Berkelland Energie, gemeente Berkelland en het verduurSaam energieloket bereidt de eerste energiebeurs in Berkelland voor. Bent u een bedrijf of organisatie in Berkelland en omgeving die invulling wil geven aan de beurs op het gebied van energiebesparende maatregelen of het opwekken van groene energie, reageer dan uiterlijk 17 juli. Stuur een mail naar de werkgroep via info@berkellandenergie.nl. Ook als u ideeën hebt over het programma of de invulling van de beurs.

19 en 20 oktober in ’t Spieker in Eibergen

Deze beurs wordt gehouden op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober in Kulturhus ‘t Spieker in Eibergen. De energiebeurs gaat over het opwekken én het besparen van energie, terwijl je het tegelijkertijd comfortabeler maakt in huis. Zo is er volop aandacht voor dak-, wand-, vloer- en glasisolatie. In de toekomst zal aardgasgebruik om diverse redenen verdwijnen. De beurs wil daar nu al op inspelen, door nieuwe technieken te tonen, zoals infrarood vloerverwarming, warmtepompen en andere systemen om te verwarmen of te koken. Ook is er ruimte voor lezingen, films en vooral voor vragen van bezoekers.

Logo van Verduursaam Energieloket

Doel van beurs

De ambitie van Berkelland is om in 2030 energieneutraal te zijn. Het doel van de beurs is inwoners, verenigingen van eigenaren en kleine zelfstandigen te informeren over de veranderingen op gebied van energie. Én wat zij kunnen doen met hun woning, winkel of bedrijfspand.

Logo gemeente Berkelland