Zonnige bedrijfsdaken in de gemeente Berkelland

In 2030 willen we een energieneutrale gemeente zijn. Dat wil zeggen dat we net zoveel energie op duurzame wijze opwekken, als dat we verbruiken. Om deze doelstelling te halen moeten we samen flink aan de slag. Zonnepanelen op bedrijfsdaken kunnen hieraan een belangrijke bijdrage leveren.

Twee bedrijven die inmiddels een ‘Zonnig bedrijvendak’ hebben zijn Metaalbedrijf Diepenmaat en Machinefabriek Diepenmaat in Neede. In dit filmpje vertellen Jelle en Thijs Diepenmaat, en wethouder Gerjan Teselink, hierover meer.

Een mooi voorbeeld in onze gemeente om een bijdrage te leveren aan energieneutraal in 2030. Wilt u dat als bedrijf ook? Of wilt u ook weten of zonnepanelen op uw dak interessant is? Neem dan contact op met Paul Wallerbos van AGEM: 06- 52581235 of via paul.wallerbos@agem.nu.