Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Thema's B-young

 • B-Young thema 1 - De sokkenshow!

  29 januari 2019

  De wat? Ja inderdaad, de sokkenshow. Op 22 januari vond het eerste thema van B-Young van 2019 plaats. Het restaurant van het gemeentehuis werd omgetoverd tot een sokkenfabriek.

 • B-young thema 2: Werken met netwerken

  03 juni 2019

  Gisteren was de tweede bijeenkomst van B-Young dit jaar, met maar liefst 24 deelnemers. Het thema was werken met netwerken met als onderliggende vragen: hoe houd je je netwerk vitaal? Hoe zorg je ervoor dat de juiste taken bij de juiste personen liggen? En als je tegen problemen aanloopt in je netwerk, hoe krijg je de swung er dan weer in? Deze vragen kregen wij beantwoord in een workshop gegeven door Monique en Nicoline van Eigentijds in de kerk te Beltrum.

 • B-young thema 3: 'Onze collega legt uit'

  03 juni 2019

  Op 28 maart 2019 was het zover, het 3e thema van dit jaar vond plaats. Het thema werd dit keer mogelijk gemaakt, door de input van collega's vanuit de hele organisatie!

 • B-young thema 4: Pressurecooker, het oplossen van puzzels

  03 juni 2019

  Een slecht idee? Puzzel ermee!
  Hoe slecht(st)e ideeën leiden tot mooie oplossingen
  Vreemde B-young ogen dwingen…

 • B-young thema 5: Mentaal fit

  25 juni 2019

  Op 3 juni 2019 kwam er een grote groep B-Youngers bij elkaar in Ruurlo bij de Heikamp. Een prachtige locatie waar wij onder leiding van Carly van “Welkom Welzijn” een workshop kregen over mentaal fit met als onderliggende titel: “Werk en privé in balans”.