Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

B-young thema 5: Mentaal fit

Op 3 juni 2019 kwam er een grote groep B-Youngers bij elkaar in Ruurlo bij de Heikamp. Een prachtige locatie waar wij onder leiding van Carly van “Welkom Welzijn” een workshop kregen over mentaal fit met als onderliggende titel: “Werk en privé in balans”.

B-young zit als groep bij elkaar

We kregen van Carly een overzichtelijke hand-out met daarin een aantal oefeningen en vragen

  • Ze leerde ons stress te herkennen. We weten vaak wel dat we te druk zijn maar hoe vind je de rust? Hoe kun je goed ontspannen?
  • Zij hield ons een spiegel voor door het stellen van een aantal vragen. Hoeveel tijd besteden wij in onze vrije tijd bijvoorbeeld aan ons werk? En levert dat geen stress op? Ligt een burn-out op de loer? Nee bij ons niet toch? Want wij houden van ons werk en het kost eigenlijk helemaal geen energie…..
  • Carly vertelde dat zij er precies zo over had gedacht tot ze in slaap viel achter het stuur en een eenzijdig ongeluk veroorzaakte. En dat terwijl Carly ook dacht dat een burn-out alleen bij anderen voorkomt.

Kortom een interactieve workshop die voor velen van de B-Youngers te kort was en waar we een aantal handvatten kregen om mee aan de slag te gaan.

Conclusie:

Als je mentaal fit bent, zit je lekker in je vel, sta je positiever in het leven, heb je minder last van stress en kun je problemen beter de baas! Wil je meer informatie kijk dan eens op www.welkomwelzijn.nl. Dit is de website van Carly.