Vacatures & stages

Solliciteren bij Berkelland

Solliciteren gaat heel eenvoudig. Je gaat direct door naar de vacaturesite: https://www.werkeningelderland.nl/organisaties/gemeente-berkelland/. Of je gaat naar  ‘www.werkeningelderland.nl’. Bij de zoekmachine vul je als trefwoord ‘Berkelland’ in en je klikt de link ‘gemeente Berkelland’ aan. Je vindt nu alle vacatures die bij onze gemeente openstaan. Als je een vacature aanklikt dan vind je de functiebeschrijving. Helemaal onderaan de beschrijving staat de knop ‘solliciteren’. Als je je motivatiebrief en cv opgestuurd hebt, dan bevestig je je sollicitatie. Je krijgt hierna een bevestiging. Tip: bewaar de vacaturetekst, want deze is niet meer zichtbaar op de website na het verstrijken van de deadline.

Selectieprocedure

Bij de vacature staat de publicatie- en de einddatum. De vacature wordt gebruikelijk twee weken gepubliceerd. De gehele selectieprocedure duurt drie tot zes weken. Als je niet bent geselecteerd, ontvang je een afwijzing via de applicatie van WerkeninGelderland.

Gesprekken en afwikkeling

Je wordt telefonisch, via mail of via de applicatie van WerkeninGelderland uitgenodigd. Eventueel volgt een tweede of derde gesprek.

Verklaring Omtrent het Gedrag

Als je bij de gemeente komt werken dan wordt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aangevraagd. Dit geldt voor medewerkers met een dienstverband, inhuurmedewerkers en stagiaires.