Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eerste hulp bij opvoeden op 4 oktober

Samen met de gemeente Berkelland organiseert het Preventie Platform Jeugd in oktober de Week van de Opvoeding. Zo kunt u op 4 oktober naar de draai-door-sessie Eerste hulp bij opvoeden. Deelname is gratis!

Eerste hulp bij opvoeden 4 oktober

In deze draai-door-sessie geven professionals korte workshops over weerbaarheid en de invloed van uw eigen gedrag op uw kind. U gaat naar huis met tips om uw kind wat steviger in zijn/haar schoenen te laten staan. En u krijgt bruikbare adviezen om het contact met uw kind te versterken en te verbeteren. Een echte aanrader voor ouders van kinderen in de leeftijd tot 12 jaar!

Meer informatie en aanmelden

Ga naar preventieplatformjeugd.nl/weekvandeopvoeding. Op deze website leest u het uitgebreide programma van 4 oktober en kunt u zich ook aanmelden. Of volg het Preventie Platform Jeugd op Facebook om op de hoogte te blijven.

Over het Preventie Platform Jeugd

Het Preventie Platform Jeugd is een samenwerking van verschillende (zorg) organisaties en de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Naast de Week van de Opvoeding organiseert het Preventie Platform Jeugd het hele jaar door allerlei (gratis) trainingen en workshops rond opvoeden en opgroeien.