Elke vrijdag 9.00 tot 12.00 uur spreekuur Johan Godschalk in gemeentehuis

Eenmalig op woensdag 22 september in plaats van 24 september

Ideeëndokter Johan Godschalk is elke vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur aanwezig in het gemeentehuis aan de Marktstraat 1 in Borculo om met inwoners of afvaardigingen van organisaties over hun ideeën te praten. Het aantal personen dat aanwezig kan zijn per idee, is wel beperkt tot 1 à 2. Neem vooraf contact op met Johan via johangodschalk@hotmail.com. Op vrijdag 24 september is er geen spreekuur. Daarvoor in de plaats zit Johan op woensdag 22 september van 09.00 tot 12.00 uur in het gemeentehuis.

Adviescommissie honoreert idee Kindcentrum Natuurlijk Noordijk

Ook in augustus 2021 heeft de Adviescommissie Berkellands Naoberfonds digitaal vergaderd. Over het idee van het Kindcentrum Natuurlijk Noordijk was de adviescommissie positief. De gemeente heeft het advies overgenomen en subsidie beschikbaar gesteld.

Berkellands Naoberfonds op facebook

Volg ook de facebookpagina van het Berkellands Naoberfonds met leuke filmpjes over de gehonoreerde ideeën, die mede mogelijk zijn gemaakt door het Berkellands Naoberfonds.

Wilt u meer lezen over het Berkellands Naoberfonds en de voorwaarden die voor de subsidieregeling gelden, ga dan naar www.gemeenteberkelland.nl/naoberfonds.