Gemeenteraad vergadert op 2 en 3 november in het gemeentehuis in Borculo

Dit nieuwsbericht is verlopen.

De gemeenteraad van Berkelland vergadert op 2 november om 16.30 uur en op 3 november om 19.30 uur over de Programmabegroting 2022. De vergadering vindt plaats in de raadzaal. In verband met de ontwikkelingen rondom het corona-virus adviseren wij u dringend om de vergadering vanuit huis te volgen; dat kan live via internet.

Stukken op website

De agenda en de bijbehorende stukken vindt u op www.gemeenteberkelland.nl onder Gemeenteraad.

Inspreken

Als u gebruik wilt maken van het spreekrecht kunt u zich melden bij de griffie. Dit kan tot uiterlijk 12.00 uur op de dag van de vergadering. Dit doet u door te bellen naar 0545-250 805 of te mailen naar griffie@gemeenteberkelland.nl.

U krijgt voor het inspreken in een commissie- of raadsvergadering 5 minuten de tijd. Hierna krijgen alle leden de ruimte om vragen te stellen, maar is er geen ruimte voor debat. U kunt één keer inspreken bij de commissie- of raadsvergadering over hetzelfde onderwerp. Bij raadsvergaderingen kan alleen ingesproken worden over onderwerpen die op de agenda staan. Bij de commissievergaderingen kan ook aandacht gevraagd worden voor niet-geagendeerde onderwerpen.

Raadsvergadering live via internet

U kunt de digitale raadsvergadering live volgen via https://channel.royalcast.com/berkelland.