Boerderij waar aan het dak gewerkt wordt

De trainingen worden aangeboden door de gemeente en de deelname is gratis. U kunt aan één of meerdere trainingen meedoen. Ze worden gehouden in het gemeentehuis aan de Marktstraat 1 in Borculo van 10:00 uur tot 16:00 uur, inclusief lunch. U kunt zich aanmelden voor deze trainingen op: https://agrarischecoaching.nl/nieuws/trainingen-berkelland.

11 februari 2020 Omgaan met de invloeden en meningen uit de maatschappij

Het zijn roerige tijden in de sector. De regels veranderen continue, het milieu wordt steeds belangrijker, dierwelzijn wordt onder de loep genomen en zowel de media als de maatschappij uiten regelmatig hun mening hierover. Tijdens de keukentafelgesprekken is dit onderwerp veelvuldig ter tafel gekomen. Deze training zal zich richten op wat je zelf kunt doen in de communicatie met de burger en eventueel met de media, zodat je de regie houdt in het gesprek, en met een goed gevoel het contact met de maatschappij kunt behouden.

18 februari 2020 Stoppen, en dan?

Of het nu een gedwongen of bewuste keuze is; stoppen met het bedrijf heeft een enorme impact op het persoonlijk welzijn. De financiële en praktische zaken rondom een stoppersproces vragen veel tijd, waardoor de mens soms op het tweede plan komt te staan. De training geeft inzicht en overzicht.

12 maart 2020 Bedrijfsovername

Om voor beide generaties een duurzame en gezonde toekomst op alle terreinen te creëren, is deze training op het persoonlijke vlak een grote aanrader. Deze training zal zich erop richten dat de verbinding blijft bestaan tussen de generaties en de gezamenlijke wens van bedrijfsoverdracht een grote kans van slagen krijgt. Deze training is zowel voor de overdrager als de overnemer bedoeld.

31 maart  2020 Assertiviteit

De training Assertiviteit is gericht op mensen die moeite hebben om voor zichzelf op te komen. Het kan soms moeilijk zijn om ‘nee’ te zeggen uit angst de ander te kwetsen. We gaan uit van de voorbeelden die de deelnemers benoemen, om zo praktijkgericht mogelijk te werk te gaan. Aan het eind van de dag heb je een ‘koffer vol’ met nieuwe inzichten en praktische handvatten om direct assertiever te zijn in je dagelijks leven.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze trainingen op: https://agrarischecoaching.nl/nieuws/trainingen-berkelland. Wij ontvangen de aanmeldingen graag uiterlijk 9 februari 2020.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met Hogenkamp Agrarische Coaching, tel. 085-0645591 of per mail info@agrarischecoaching.nl