Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Janet Geverink-Scholten

Janet Geverink-Scholten

Trouwen is een belangrijke stap. Je hebt bewust voor elkaar gekozen en gaat samen de toekomst tegemoet. Samen met het bruidspaar wil ik proberen een zo persoonlijk mogelijke invulling te geven aan de trouwplechtigheid. Er is ruimte voor eigen inbreng en jullie wensen staan voorop. Een toespraak in het dialect is ook mogelijk.

Een huwelijk is weliswaar een serieuze zaak, maar ook vrolijkheid en humor, en daarnaast emotie kunnen hierin eventueel een rol spelen. Ieder mens is uniek, waardoor geen ceremonie hetzelfde zal zijn.

Mijn naam is Janet Geverink, ik ben getrouwd en ben moeder van drie zoons. Ik woon en werk op onze melkveehouderij in Geesteren. Schilderen, zingen en wandelen zijn mijn hobby’s. Bovendien heb ik oprechte interesse in de verhalen van de bruidsparen, voel ik me betrokken en kan ik me goed inleven.

Ervoor zorgen dat jullie een passende huwelijksceremonie beleven, is voor mij elke keer weer een boeiend avontuur. Het geeft mij voldoening als jullie met een goed gevoel terugkijken op deze onvergetelijke dag.

De trouwdag is jullie dag! Voor mij zou het een eer zijn om er een bijdrage aan te mogen leveren.