Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Joke Pot-Klumper

Joke Pot-Klumper

De voorbereiding voor, wat wordt gezegd, de mooiste dag in je leven is ontzettend belangrijk. Het uitzoeken van onder andere de datum, kleding, trouwringen, diner, feestlocatie, muziek en de genodigden. Ook zeer belangrijk is natuurlijk het uitzoeken van een trouwlocatie (er zijn meerdere mogelijkheden in Berkelland) en een trouwambtenaar.

Mijn naam is Joke Pot en ik ben Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand in Berkelland. Ik heb de volgende visie: een trouwdag is eenmalig, en het is jullie dag. Die mag je inrichten zoals jullie dat zelf willen. Hoe persoonlijker de trouwdag is vormgegeven, hoe mooier de bruiloft. Dat is een algemene regel die ik stel.

Geen mensenleven verloopt vlekkeloos. Het leven bestaat niet alleen uit geluk. Ga dus uit van je persoonlijke wensen voor je bruiloft, en mix dat een klein beetje met de gevoelens van de mensen om je heen. Ieder bruidspaar is speciaal en uniek, en daarom besteed ik veel tijd en aandacht aan jullie huwelijkssluiting, door vooraf bij jullie thuis alles door te spreken. Persoonlijk, gezellig, maar vooral met jullie als bruidspaar in de hoofdrol. Gericht op twee mensen die van elkaar houden, samen nog heel veel leuke dingen willen doen en nog veel meer mooie dagen willen meemaken.