Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vacatures en de gemeente Berkelland

Berkelland is een veelzijdige actieve gemeente. Het is 1 van de 10 grootste plattelandsgemeentes van Nederland.

Werken bij de gemeente Berkelland

Gemeente Berkelland heeft een breed scala aan taken, functies en verantwoordelijkheden. Misschien is er een vacature die bij je past. Kijk op Werken in Gelderland voor onze actuele vacatures.

Contact

Ben jij benieuwd of het werken bij de gemeente Berkelland iets voor jou is? Neem contact op met Marieke Koeslag. Zij is onze adviseur werving & selectie. Marieke geeft je graag meer informatie over het werken bij de gemeente Berkelland. Een belletje of Whatsapp bericht is genoeg, dat kan op maandagochtend, dinsdag, donderdag en vrijdag via 06 86 80 09 40. Maar mailen mag ook!

Open sollicitatie voor stageplek

We begeleiden regelmatig stagiairs. Zoek je een stageplek? Dan kun je jouw motivatie en cv mailen naar hr@gemeenteberkelland.nl met als onderwerp ‘stageverzoek’. We zien het volgende graag terugkomen in je bericht:

  • in welke periode je stage wilt lopen en om hoeveel uur per week het gaat
  • of het om een meewerk- of afstudeerstage gaat
  • een concrete vraag of opdracht

Wie zijn wij?

Werken bij de gemeente Berkelland betekent werken met èn voor de samenleving. We streven ernaar onze inwoners, ondernemers en gasten te voorzien van de best mogelijke dienstverlening. We zijn trots op de dynamiek en het eigen karakter van de grote kernen (Borculo, Ruurlo, Eibergen en Neede) en de kleine kernen. En we zijn trots op de betrokkenheid en zelfredzaamheid die deze kernen uitstralen.

Organisatie- en besturingsfilosofie

In onze organisatie- en besturingsfilosofie staat beschreven hoe we werken en wat onze uitgangspunten zijn. We vertellen hoe we invulling geven aan zelforganisatie om samen ‘mooi werk’ te leveren. Dit staat niet alleen op papier, bekijk ons filmpje op YouTube.

Lerende organisatie

Leren en ontwikkelen vinden we erg belangrijk. Hiervoor hebben we onder meer onze eigen Berkelland Academie. Daarnaast hebben we voor medewerkers tot en met 35 jaar het opleidingsprogramma B-Young.

Meer over de gemeente Berkelland  

Inwonerspanel Berkelland Spreekt

De gemeente Berkelland vindt de meningen en ideeën van inwoners belangrijk. Via het online inwonerspanel Berkelland Spreekt vragen wij gemiddeld 4 keer per jaar input over verschillende onderwerpen.

Berkelland in cijfers

Wilt u meer weten over bijvoorbeeld de bevolking, het onderwijs of de economie van de gemeente Berkelland? Op Berkelland in cijfers kunt u cijfers over Berkelland vinden in verschillende dashboards.