Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Toegankelijkheid

Gemeente Berkelland wil de eigen online informatie en dienstverlening toegankelijk maken. Dit in overeenstemming met het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid. We willen dat iedereen alle informatie en diensten op onze website gemakkelijk kan gebruiken.

Digitale toegankelijkheid is onderdeel van onze Lokale Inclusie Agenda. Het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid is voor de gemeente Berkelland aanleiding voor een verbetertraject van de toegankelijkheid van de online dienstverlening. We bespreken met onze leveranciers hoe we technisch kunnen voldoen. Als organisatie zijn we bezig om de kwaliteit van de informatie op de website te verbeteren en toegankelijk te maken. We vergroten de kennis in de organisatie over digitale toegankelijkheid, we vervangen zoveel mogelijk aanvraagformulieren door e-diensten en we werken aan het toegankelijk maken van de pdf-bestanden.

Toegankelijkheidsverklaringen

Overzicht met websites waarvoor de gemeente Berkelland verantwoordelijk is. Voor sommige websites geldt een gedeelde verantwoordelijkheid met andere organisaties. Een eventuele toegankelijkheidsverklaring wordt in het overzicht vermeld, zodra deze beschikbaar is.

Websites

WebsiteOmschrijvingRegister
www.gemeenteberkelland.nlHoofdwebsiteVerklaring gemeenteberkelland
www.berkellandwijzer.nlAdressen en informatieVerklaring berkellandwijzer
www.berkellandspreekt.nlInwonerspanelVerklaring berkellandspreekt
berkelland.bestuurlijkeinformatie.nlVergaderstukkken raad
afvalkalender.gemeenteberkelland.nlAfvalwijzer 
mijn.gemeenteberkelland.nlPersoonlijke Internet Pagina 
berkelland.begrotingsapp.nlProgrammabegroting 

Apps

AppOmschrijvingRegister
Inzamelkalender BerkellandAfvalapp