Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Terug naar het overzicht

Activiteiten voor kinderen of jongeren? Sluit aan bij Zomertoer Berkelland!

Organiseert uw vereniging, stichting of organisatie deze zomer een leuke activiteit voor kinderen en jongeren? Sluit dan aan bij Zomertoer Berkelland! Dit speciale zomerprogramma is erop gericht om kinderen en jongeren uit Berkelland een leuke en actieve zomer te bezorgen.

Zomertoer Berkelland is HET zomervakantieprogramma voor kinderen in Berkelland, vol sport, spel, creatief, techniek, kunst, cultuur en natuur. Tijdens de zomervakantie worden in elke (grote) woonplaats extra activiteiten georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en jongeren. Het gaat om activiteiten die aanvullend zijn op wat er al in Berkelland wordt georganiseerd. Dit jaar vieren Beweeg Wijs, Culturije, Sport Federatie Berkelland, Voormekaar en Jimmy’s Jongerenwerk voor de vijfde keer de Zomertoer samen met inwoners, organisaties en ondernemers.

Binnenkort hoort en leest u meer over dit zomerprogramma!

Aanbod Zomertoeractiviteiten op website Sjors Sportief Creatief

In Berkelland merken we dat er in de zomer al veel wordt georganiseerd, maar dat we dat vaak onvoldoende van elkaar weten. Via de website www.sjorssportief.nl (typ vervolgens ‘Berkelland’) proberen we daarom alles wat er te doen en te beleven is in Berkelland in beeld te brengen.

Geef uw activiteit op, zodat we met elkaar kinderen en jongeren een leuk en gevarieerd zomerprogramma kunnen aanbieden!

Biedt uw vereniging, stichting of organisatie deze zomer een activiteit aan voor kinderen of jongeren? En wordt voor deze activiteit een maximale eigen bijdrage van € 5,-gevraagd? Dan kan uw activiteit opgenomen worden in het Zomertoerprogramma en op de website Sjors Sportief Creatief komen te staan. Stuur uiterlijk 1 juli een e-mail met uw activiteit en uw gegevens naar Zomertoer@gemeenteberkelland.nl. Of ga rechtstreeks naar www.sjorssportief.nl en meld uw activiteit aan.