Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Over deze website

Dit is de officiële website van de gemeente Berkelland. De gemeente Berkelland is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.

Heeft u suggesties voor verbeteringen? Opmerkingen? Ziet u informatie die niet klopt? Werkt iets niet? Laat ons dat dan weten via web@gemeenteberkelland.nl. Wij laten u weten wat we doen met uw opmerkingen.

Op onze website staan links naar andere (niet-commerciële) instellingen en organisaties. De gemeente Berkelland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.

Wij willen dat onze website toegankelijk is voor zoveel mogelijk mensen. Komt u op onze site iets tegen dat u niet kunt openen of zien, neem dan contact met ons op via web@gemeenteberkelland.nl.

U leest er meer over op de pagina toegankelijkheid.

De website gemeenteberkelland.nl wordt dagelijks gearchiveerd. Wilt u iets terugzoeken op onze website? Ga dan naar het openbare webarchief.

U komt op de gearchiveerde website van de vorige dag. De website is volledig doorklikbaar met alle informatie, afbeeldingen en documenten. Alleen de functies DigiD, inloggen en zoeken werken niet.

Wilt u in het archief zoeken, dan kan dat op 2 manieren:

  • via de kalender aan de linkerkant kunt u een datum aanklikken en zo terug naar de website van een bepaalde dag
  • zoeken op een bepaald trefwoord in de grijze balk. U krijgt dan een overzicht van de pagina’s waarop dat trefwoord heeft gestaan. Achter ieder zoekresultaat staat een klein kalendertje. Als u daarop klikt, ziet u op welke dag deze pagina op de website is geplaatst en eventueel is gewijzigd

Vermoedt u een zwakke plek in één van onze systemen? Dan vragen wij u dat met ons te delen, zodat wij snel gepaste maatregelen kunnen nemen. Wat wij van u vragen en welke handelingen toegestaan zijn, leest u op onze pagina beveiligingslek of datalek melden.