Over deze website

Dit is de officiële website van de gemeente Berkelland. De gemeente Berkelland is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.

Heeft u suggesties voor verbeteringen? Opmerkingen? Ziet u informatie die niet klopt? Werkt iets niet? Laat ons dat dan weten via web@gemeenteberkelland.nl. Wij laten u weten wat we doen met uw opmerkingen.

Op onze website staan links naar andere (niet-commerciële) instellingen en organisaties. De gemeente Berkelland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.

Wij willen dat onze website toegankelijk is voor zoveel mogelijk mensen. Komt u op onze site iets tegen dat u niet kunt openen of zien, neem dan contact met ons op via web@gemeenteberkelland.nl.

U leest er meer over op de pagina toegankelijkheid.

De website gemeenteberkelland.nl wordt dagelijks gearchiveerd. Wilt u iets terugzoeken op onze website? Ga dan naar het openbare webarchief.

U komt op de gearchiveerde website van de vorige dag. De website is volledig doorklikbaar met alle informatie, afbeeldingen en documenten. Alleen de functies DigiD, inloggen en zoeken werken niet.

Wilt u in het archief zoeken, dan kan dat op 2 manieren:

  • via de kalender aan de linkerkant kunt u een datum aanklikken en zo terug naar de website van een bepaalde dag
  • zoeken op een bepaald trefwoord in de grijze balk. U krijgt dan een overzicht van de pagina’s waarop dat trefwoord heeft gestaan. Achter ieder zoekresultaat staat een klein kalendertje. Als u daarop klikt, ziet u op welke dag deze pagina op de website is geplaatst en eventueel is gewijzigd

Vermoedt u een zwakke plek in één van onze systemen? Dan vragen wij u dat met ons te delen, zodat wij snel gepaste maatregelen kunnen nemen. Wat wij van u vragen en welke handelingen toegestaan zijn, leest u op onze pagina beveiligingslek of datalek melden.