Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Afsluiting Burgemeester Bloemersstraat voor bouw verkeersbrug over de Berkel

Vanaf 26 september 2022 tot midden 2023 wordt de Burgemeester Bloemersstraat in Borculo tussen de Beethovenstraat en Koppeldijk afgesloten voor alle verkeer, behalve voor aanwonenden. De buslijn 23 Borculo – Doetinchem v.v. wordt omgeleid via de Graaf Wichmanstraat. In- en uitstappen bij bushalten Centrum, Cycloonpark en AOC blijft ongewijzigd.

Grote klus

Het bouwen van een dergelijke brug is een grote klus die de nodige tijd vraagt. Eerst moeten er kabels en leidingen worden aangelegd of verlegd of onder de Berkel door. Daarna kan in januari 2023 de bouw de verkeersbrug beginnen. Vanaf februari 2023 zal ook de riolering en het wegdek worden vervangen. De verwachting is dat het totale werk in juli 2023 klaar is.

Verkeershinder

We zijn ons bewust van de verkeershinder die ontstaat bij dit werk. We doen er alles aan om die hinder zoveel mogelijk te beperken.

Inloopbijeenkomst in december

Als de aannemer bekend is en voordat we beginnen met de uitvoering van brug, riool en het wegdek organiseren we een inloopbijeenkomst. Dan kunt u de plannen bekijken en uw reactie geven. De datum en tijdstip vermelden we in BerkelBericht en op de website. De aanwonenden krijgen hiervoor te zijner tijd een brief met een uitnodiging.