Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Terug naar het overzicht

Berkelpaviljoen Eibergen te reserveren

Inmiddels is de bouw van het paviljoen in Eibergen al een tijdje klaar. Het paviljoen ligt achter in het park De Maat. Het ligt op de wandelroute vanuit het centrum naar het Muldershuis. Het ligt boven het water dat uitkomt op de Berkel. Op korte afstand van het paviljoen zijn 2 zandstrandjes gemaakt aan het water.

Het paviljoen kan gereserveerd worden

Het paviljoen is voor iedereen toegankelijk. Misschien wilt u iets organiseren voor een kleine groep. Dan is het mogelijk om het paviljoen of de 2 zandstrandjes te reserveren. Het moet wel gaan om kleine evenementen. Kleine evenementen vormen geen overlast voor de omgeving. U kunt de reservering doen via www.InEibergen.nl/agenda. Gebruik daarvoor het contactformulier op die website of loop binnen bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP), Grotestraat 59 in Eibergen.

Aan de reservering worden enkele gebruiksregels verbonden:

  • geen gebruik van muziekversterkers
  • zelf je rommel opruimen
  • mensen die gereserveerd hebben mogen mensen die op dat moment aanwezig zijn verzoeken te vertrekken
  • het evenement is tussen 8.00 en 22.00 uur
  • afspraken over gebruik stroomkast worden na reservering via InEibergen gemaakt

De strandjes worden onder andere gebruikt als vertrekpunt voor het suppen

De sups-cool gebruikt de strandjes als vertrekpunt voor het suppen. Ook PimEvents gebruikt deze plek. Ze hebben allebei toestemming om de supboards met een auto naar de strandjes te brengen.

Sups-cool heeft toestemming voor het plaatsen van een foodtruck

Zij krijgen de kans om te onderzoeken of een standplaats op deze plek winstgevend is. Daarvoor krijgen ze tot volgend najaar de tijd.

Het gebruik van het paviljoen moet groeien

Hopelijk is het paviljoen een leuke en inspirerende plek voor iedereen! Wilt u iets organiseren? Informeer dan bij TIP naar de mogelijkheden.