Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Terug naar het overzicht

Bespaar op uw energierekening

Heeft u een laag inkomen? Kijk of uw maandelijkse energierekening omlaag kan. Ga naar www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie voor tips en informatie om uw energiekosten te verlagen. U vindt hier ook informatie over uw energiecontract. Is deze nog het meest voordelig? Of is het verstandig om over te stappen? Gezondverzekerd.nl geeft u persoonlijk advies!

Tips en informatie

Overstappen is niet altijd nodig. Heeft u bijvoorbeeld een vast energiecontract? Dan is de kans groot dat overstappen niet voordeliger is. Voor een variabel contract kan dat wel zo zijn. Gezondverzekerd.nl helpt u met het beste advies voor uw situatie.

Het doel is om bewoners te helpen met adviezen. Dat kan zijn op het gebied van warmte binnen houden of het plaatsen van slimme meters. En goed ventileren kan helpen om de lucht in een ruimte sneller te verwarmen. Veel mensen weten dat niet. Maar als overstappen van energiecontract de grootste besparing oplevert, helpen ze daar ook bij.

(Online) spreekuur

Met de inzet van Gezondverzekerd.nl hoopt de gemeente Berkelland inwoners die moeite hebben om hun energiekosten te betalen te helpen. Daarnaast worden er (online) spreekuren georganiseerd waarbij energiecoaches vragen beantwoorden van inwoners en helpen bij een eventuele overstap. Inwoners kunnen adviezen inwinnen op www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie.