Terug naar het overzicht

Burenhulp: voor een helpende hand in Berkelland

Wilt u zich inzetten voor een ander? Zoekt u hulp of contact met een naober als het even niet lukt? Eenmalig, iedere week of alles daartussen in? In de buurt? Zoek en vind burenhulp op www.berkellandwijzer.nl/berkelland-doet!

Een mooie match

Denk bijvoorbeeld aan een ouder echtpaar dat op zoek is naar een vrijwilliger die boodschappen voor hen wil doen, omdat zij dit zelf niet meer kunnen. Ze kunnen geen beroep doen op hun directe omgeving. Via www.berkellandwijzer.nl/berkelland-doet plaatsen zij een oproep voor iemand die kan helpen. Een plaatsgenoot is enthousiast en reageert, een mooie match is gemaakt!

Burenhulp

Heeft u ook hulp nodig met een klusje in huis, bij het boodschappen doen, heeft u vervoer nodig of wilt u graag een maatje? Kunt u deze hulp niet direct in uw eigen leefomgeving vinden? Maak dan eens gebruik van Burenhulp. U kunt zelf een oproep plaatsen. Misschien vindt u zo iemand uit Berkelland die u maar al te graag wil helpen met de klus in de tuin, de boodschappen of vervoer. Ook wanneer u juist een helpende hand wilt bieden, kunt u een oproep plaatsen. Ga naar www.berkellandwijzer.nl/berkelland-doet en ontdek hoe gemakkelijk het werkt.