Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Terug naar het overzicht

Café Doodgewoon Oost Achterhoek 21 juni in Lievelde

In de media waren de afgelopen tijd spotjes van SIRE over de dood te horen en te zien. Die spotjes moedigen ons aan om over de dood te praten voor het te laat is. En om ook echt te luisteren naar mensen die net iemand hebben verloren aan de dood en er niet overheen te praten.

Domien Esselink, journalist en spreker bij uitvaarten, is gewend om al voor het overlijden van mensen met hen en de mensen om hen heen in gesprek te gaan over hun afscheid. Dat levert waardevolle gesprekken op. Op zijn bekende zorgvuldige en ook humoristische wijze zal Domien Esselink op 21 juni over dit onderwerp vertellen. Daarna is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Praktische informatie

Café Doodgewoon vindt plaats bij Kaasboerderij Weenink, Eimersweg 3 in Lievelde. Het programma duurt van 19.30 uur tot 21.00 uur. De zaal is open vanaf 19.15 uur. Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom. Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-22243393. Café Doodgewoon is een initiatief van het Netwerk Palliatieve Zorg Oost Achterhoek.

Café Doodgewoon is een initiatief van het Netwerk Palliatieve Zorg Oost Achterhoek.