Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Cultuur & Erfgoedvisie Berkelland: bijeenkomst op 23 november

Op woensdagavond 23 november organiseert de gemeente een bijeenkomst voor (vrijwilligers)organisaties en ondernemers uit de cultuur- en erfgoedsector van Berkelland.

De cultuur- en erfgoedvisie: waar staan we nu?

Tijdens het eerste deel van de avond kijken we met elkaar terug op het proces dat we hebben gelopen om te komen tot de Cultuur & Erfgoed Visie 2030 en het bijbehorende Uitvoeringsprogramma Cultuur & Erfgoed 2022-2026. We staan stil bij wat er in de tussentijd is gerealiseerd, maar kijken ook vooruit naar de toekomst en praten u bij over waar we de komende tijd mee aan de slag gaan.

Aan de slag met de zichtbaarheid van de sector

Tijdens het tweede deel van de avond gaan we in gesprek over de zichtbaarheid van de cultuur- en erfgoedsector van Berkelland. We zoomen specifiek in op de volgende thema’s:

• de zichtbaarheid richting potentiële bezoekers
  • de manieren waarop zichtbaar(der) wordt hoe u als sector bijdraagt aan het welzijn in ons dagelijks leven
  • de zichtbaarheid van de samenwerking tussen de sector en de gemeente.

Programma en aanmelden

De bijeenkomst is in De Oude Mattheüs in Eibergen. Er is een inloop vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur start het programma. Wilt u er bij zijn? Stuur uiterlijk 16 november een e-mail aan Fabio Sijakovic (trainee cultuur en erfgoed) via cultuurenerfgoed@gemeenteberkelland.nl.