Dag van de Mantelzorg: keuze uit een etentje of verwenattentie

Zorgt u langere tijd voor iemand in uw naaste omgeving? Voor iemand die ziek is of een beperking heeft? Dan verdient u het om eens in het zonnetje gezet te worden! Voormekaar Berkelland en de gemeente nodigen u dan ook van harte uit voor een speciaal etentje (voor mantelzorgers) op 10 november. Of kies voor een verwenattentie en ontvang deze thuis.

We zijn in onze gemeente erg blij met mantelzorgers en dit waarderen we met de mantelzorgwaardering, cursussen en de Verwendag. Dit jaar kunnen mantelzorgers kiezen of zij tijdens de landelijke Dag van de Mantelzorg mee willen doen aan het verwenarrangement of liever een verwenattentie thuis ontvangen. Aanmelden kan tot en met 22 oktober.

Lekker eten op 10 november

In elke grote kern in Berkelland is op 10 november iets te doen voor mantelzorgers. U kunt lekker mee-eten met een diner of buffet bij een lokaal restaurant.

Verwenattentie bij u thuis bezorgd

Kiest u voor de verwenattentie? Dan bezorgen wij deze op woensdag 10 november, de Dag van de Mantelzorg, persoonlijk bij u thuis. Bent u er die dag niet, zorg dan dat er iemand op uw adres aanwezig is om de attentie in ontvangst te nemen. We bezorgen tussen 9.00 en 16.00 uur, een exacte bezorgtijd is op dit moment niet aan te geven.

Ook een leuke verrassing voor jonge mantelzorgers!

Ben je jong en zorg jij ook al langere tijd voor je broertje, zusje, opa, oma, vader of moeder? Dan ben ook jij mantelzorger en hebben we een leuke verrassing voor jou! Geef je op via de knop ‘Aanmelden’ hierboven, dan krijg jij je verrassing op 10 november thuis bezorgd.