Terug naar het overzicht

De ode van wethouder Gerda ter Denge

Dit jaar brengen we in Berkelland een Ode aan ons landschap. Omdat we met elkaar wonen en werken in een prachtige omgeving en daar trots op zijn! Berkelland is mooi: vanaf het water, vanuit de lucht en op de grond.

Wethouder Gerda ter Denge ontdekt hoe veelzijdig het Berkellandse landschap is: “Een glooiend landschap? Ik dacht er niet direct aan, maar ook dat heeft Berkelland. Ik mocht die hoogteverschillen vorige week zelf aan den lijve ondervinden toen ik op pad was bij de Needse Berg. En dan bedoel ik niet meteen de uitkijktoren, maar het landschap rond de berg en de Brummelweg. Waar je via weilanden, maïs en bos ineens uitkomt bij een natuurspeelplaats, voor veel Needenaren natuurlijk bekend. Ik ben verrast en kom zeker nog een keertje terug met stevige stappers aan, want die heb je echt nodig!”

Deel uw ode online via #OdeBerkelland

We zijn heel benieuwd naar uw Ode aan Berkelland. Waar vindt u het bijvoorbeeld mooi, waar bewaart u goede herinneringen, wat maakt Berkelland voor u een fijne plek om te wonen of te werken? Deel uw ode op Facebook of Instagram via #OdeBerkelland.

Wethouder Gerda ter Denge met fotolijst in Berkellands landschap