Terug naar het overzicht

De ode van wethouder Maikel van der Neut

Dit jaar brengen we in Berkelland een Ode aan ons landschap. Omdat we met elkaar wonen en werken in een prachtige omgeving en daar trots op zijn! Berkelland is mooi: vanaf het water, vanuit de lucht en op de grond.

Wethouder Maikel van der Neut over zijn mooiste plekje in Berkelland: “Samen met mijn gezin fiets ik veel door Berkelland en onderweg stoppen we vaak om even te wandelen. Overal waar wij komen, of het nu op de fiets is of lopend: je staat middenin het landschap. Landgoed Wolink in Haarlo is één van mijn favoriete stops. Een plek waar de monumentale hoeve, de singels, de houtwallen en de es prachtig zijn. Bij het landschap horen voor mij ook koeien, het leuke is dat je op het Wolink met de kinderen zo dicht bij deze dieren kunt komen. Ik ervaar het Berkellandse landschap dan ook als een belevenis voor jong en oud!”

Deel uw ode online via #OdeBerkelland

We zijn heel benieuwd naar uw Ode aan Berkelland. Waar vindt u het bijvoorbeeld mooi, waar bewaart u goede herinneringen, wat maakt Berkelland voor u een fijne plek om te wonen of te werken? Deel uw ode op Facebook of Instagram via #OdeBerkelland.

Wethouder Maikel van der Neut in weiland met koeien