Terug naar het overzicht

Een goed punt voor informatie en een prik zonder afspraak

GGD Noord- en Oost-Gelderland is in oktober en november aanwezig in diverse kernen voor extra informatie en voorlichting over het coronavirus en de coronavaccinatie. De locaties worden ingericht als tijdelijke pop-up locatie met vrije inloop voor iedereen die vragen heeft of zich wil laten vaccineren zonder eerst een afspraak te maken.

Als iedereen zich laat vaccineren, kan het coronavirus zich minder makkelijk verspreiden. Een vaccinatie beschermt niet alleen uzelf, maar ook de mensen om u heen. Als veel mensen een prik nemen, kan er steeds meer en komen er minder coronaregels. Het geeft uiteindelijk meer vrijheid. Daarom willen we iedereen in de gemeente Berkelland in deze pop-up locaties de gelegenheid bieden om zich te laten informeren of vaccineren.

Vaccineren is niet verplicht. U kiest zelf of u een prik wilt of niet. U goed informeren helpt bij het maken van een keuze. In de pop-up locaties geven we u alle informatie en kunt u vragen stellen. Om zeker te weten dat u een keuze maakt die bij u past, zorgen wij dat u dit kunt doen op basis van goede, open en eerlijke informatie.

De pop-up locaties zijn:

  • ’t Spilbroek in Neede: 15 oktober tussen 10.30 en 19.30 uur & 12 november  tussen 11.00 en 19.30 uur.
  • De Pickerhal in Eibergen: 19 oktober en 16 november tussen 11.00 en 19.30 uur.
  • ’t Timpke in Borculo: 22 oktober en 19 november tussen 11.00 en 19.30 uur.

Vrije inloop is mogelijk en praktische informatie is te vinden op: www.ggdnog.nl/corona/corona-vaccinaties/vaccinatietour-door-de-regio.