Terug naar het overzicht

Fijnder, Werkleerbedrijf Oost-Achterhoek nieuwe naam voor SDOA en WBO

De Sociale Dienst Oost Achterhoek (SDOA) en Werkbaan Oost (WBO) gaan vanaf begin volgend jaar hun krachten bundelen. Beide organisaties willen inwoners van de gemeenten Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk straks nog beter naar werk begeleiden. Vanaf begin 2022 gaan ze samen verder onder de naam: Fijnder, Werkleerbedrijf Oost-Achterhoek. Beide organisaties verhuizen begin volgend jaar naar de gezamenlijke locatie aan de Batterij 10-12 in Groenlo.

Uitleg naam Fijnder

De “i” in het logo staat voor een persoon, op zoek naar een passende plek. De “F” staat voor focus op die persoon, de “J”, voor een vangnet en hulp om hem/haar heen. “F, i en j”, binnen Fijnder is er een plek voor ieder individu. De letters zijn verschillend van vorm omdat ieder mens uniek is en op maat naar werk geholpen moet worden.

Verhaal bij Fijnder

Als je even stilstaat en hulp nodig hebt bij het vinden van werk, een passende plek of opleiding, is het belangrijk dat je daarin een partij vindt waar jij je fijn bij voelt. Die partij is Fijnder. Het woord fijn zit dan ook verwerkt in de naam. Fijn is ook direct het resultaat van een traject bij Fijnder: een fijn gevoel, omdat je op je plek zit, zaken op orde hebt enzovoort. Fijnder is een fijne plek! Zie ook het animatiefilmpje van Fijnder.