Terug naar het overzicht

Gebiedsonderneming Laarberg B.V. zoekt lid RvC uit Berkelland

Dit nieuwsbericht is verlopen.

In verband met het vertrek van een lid van de Raad van Commissarissen van de Gebiedsonderneming Laarberg B.V. is zij op zoek naar een kandidaat met economische binding met de gemeente Berkelland.

De Laarberg is een organisatie die is opgericht door de gemeentes Berkelland en Oost Gelre. Laarberg is een regionaal bedrijventerrein in de Achterhoek Oost. De Laarberg B.V. streeft naar het duurzaam versterken van de economische concurrentiepositie van de regio, het verbeteren van het werk-, woon- en leefklimaat erbinnen en het op de kaart zetten van de Laarberg als place to be voor ambitieuze ondernemers.

Meer informatie over onder andere de kerntaken van de RvC, het profiel van de kandidaat, de vergoeding en tijdsbesteding is te vinden op de website: www.laarberg.nl/gebiedsonderneming-laarberg-b-v-zoekt-lid-rvc-uit-berkelland.

Uw sollicitatie kunt u voor 11 november richten aan info@laarberg.nl, onder vermelding van ‘sollicitatie RvC Gebiedsonderneming Laarberg B.V.’

Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met de heer mr. J.G.P. Goorhuis, voorzitter van de Raad van Commissarissen via 06-22930809.