Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Terug naar het overzicht

Geen spreekuur Johan Godschalk op 19 mei

In verband met Hemelvaartsdag is het gemeentehuis de vrijdag erna (19 mei) gesloten. Er is die ochtend géén spreekuur van ideeëndokter Johan Godschalk. De weken erna is Johan Godschalk met vakantie. Dan wordt het spreekuur overgenomen door de gemeentelijke contactpersonen. Vanaf 16 juni is Johan op vrijdagochtend zelf weer aanwezig.

Mogelijkheden Naoberfonds

Heeft u ideeën voor een mooi project dat goed is voor de leefbaarheid, draagvlak heeft in de buurt, vernieuwend en duurzaam is en waaraan (veel) inwoners meewerken? Bezoek dan het (digitale) spreekuur van de ideeëndokter en dien in overleg met hem een subsidieaanvraag in voor het Naoberfonds.
Ideeëndokter Johan Godschalk houdt elke vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur spreekuur in het gemeentehuis aan de Marktstraat 1 in Borculo. Heeft u interesse om langs te komen? Neem dan vooraf contact met hem op via mailadres johangodschalk@hotmail.com.

Subsidieaanvragen

De Adviescommissie Naoberfonds Berkelland vergadert maandelijks. Een korte uiteenzetting van de werkzaamheden en behandelde subsidieaanvragen staat op de gemeentelijke website: www.gemeenteberkelland.nl/naoberfonds. Hier kunt u, na overleg met ideeëndokter Johan Godschalk, ook uw officiële subsidieaanvraag indienen.